Culori preferate semnificatie

Lista articolelor despre culori preferate semnificatie pe AflaCum.ro

Articole despre culori preferate semnificatie

Citeste cele mai noi articole despre culori preferate semnificatie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre culori preferate semnificatie, pe AflaCum.ro!

Culoarea preferata poate spune multe despre personalitatea unui om. Daca iubesti , spre exemplu, negrul(o non-culoare, in realitate, alaturi de alb), s-ar putea sa fii o persoana misterioasa si cam retrasa, care nu se simt grozav in mijlocul oamenilor necunoscuti. Nu e obligatoriu, dar e foarte posibil. Astazi, am ales sa scriem despre galben, o culoare foarte cunoscuta, dar care nu se afla in topul culorilor preferate la nivel mondial.

Daca te afli printre cei mai putini care iubesc galbenul, inseamna ca e foarte posibil sa ai urmatoarele trasaturi:

1. Iti place sa inveti si sa impartasesti cunostintele tale. Persoanele care iubesc galbenul au mai multe sanse sa se bucure de invatare si de impartasirea acestor cunostinte cu alte persoane. Cand spunem cunostinte, nu ne referim la specializarea ta sau la un anumit domeniu, ci la orice te atrage in viata de zi cu zi. Iti place sa fii o persoana informata, cu o bogata cultura generala si nu vei ezita sa inveti mereu lucruri noi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.