Culori preferate. Iubesti galbenul? Iata ce inseamna asta

Culori preferate. Iubesti galbenul? Iata ce inseamna asta

Culoarea preferata poate spune multe despre personalitatea unui om. Daca iubesti , spre exemplu, negrul(o non-culoare, in realitate, alaturi de alb), s-ar putea sa fii o persoana misterioasa si cam retrasa, care nu se simt grozav in mijlocul oamenilor necunoscuti. Nu e obligatoriu, dar e foarte posibil. Astazi, am ales sa scriem despre galben, o culoare foarte cunoscuta, dar care nu se afla in topul culorilor preferate la nivel mondial.

Daca te afli printre cei mai putini care iubesc galbenul, inseamna ca e foarte posibil sa ai urmatoarele trasaturi:

1. Iti place sa inveti si sa impartasesti cunostintele tale. Persoanele care iubesc galbenul au mai multe sanse sa se bucure de invatare si de impartasirea acestor cunostinte cu alte persoane. Cand spunem cunostinte, nu ne referim la specializarea ta sau la un anumit domeniu, ci la orice te atrage in viata de zi cu zi. Iti place sa fii o persoana informata, cu o bogata cultura generala si nu vei ezita sa inveti mereu lucruri noi.

2. Atingi cu usurinta fericirea. Fericirea ti se potriveste. Nu pentru ca viata ta este perfecta, ci pentru ca esti o persoana pozitiva care cauta orice moment de bucurie, care vede intotdeauna partea plina a a paharului. Cei mai multi oameni vad, in mod natural, partea negativa a situatiei, asta pentru ca e mai usor. Cei care iubesc galbenul incearca din greu, in schimb, sa vada partea stralucitoare si sa profite la maximum de moment.

3. Esti ca soarele. Daca esti innebunit/a dupa galben, oamenii te pot compara adesea cu soarele, deoarece esti stralucitor/oare, pozitiv/a si cautati mereu fericirea. Nu exista vreme rea sau nori, cand esti prin preajma. Ai mereu zambetul pe fata, chiar daca nu e mereu doar zahar si miere in viata ta..

4. Esti foarte comunicativ/a. Iti place sa comunici. Te bucuri de provocari. Nu ai dificultati in a-ti face prieteni. Esti capabil/a de comunicare, chiar si daca esti o fire mai timida!

5. Esti dinamic/a, dar atent/a. Daca te consideri un iubitor galben, esti o persoana dinamica, dar asta nu inseamna ca nu esti atenta. Calculezi orice situatie si nu iei nicio decizie fara sa analizezi totul. Poti fi impulsiv/a, uneori, insaincerci sa te protejezi cat de des poti, astfel incat sa te bucuri de toate lucrurile minunate pe care viata le are de oferit.

6. Esti amuzant/a. Persoanele care se bucura de galben sunt, de obicei, amuzante si puse pe distractie! Poti fi denumit de cei din jur clovnul grupului, deoarece veselia si stralucirea te reprezinta. Sa ramai pozitiv/a este deviza ta. Iar aceasta pozitivitate comprotamentala ii hraneste si pe cei din jur, care nu au cum sa nu te placa!

Iti place galbenul? Daca da, ce spui? Te reprezinta sanu nu cele scrise mai sus?

Citeste si: Creierul te pacaleste! Afla in ce moduri

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Diferitele desene pe care le mazgalim inconstient in timp ce vorbim cu cineva la telefon sau in...
Moda se schimba pe zi ce trece, in cam toate zonele de activitate! In unele situatii, e...
Organismul uman nu conteneste sa ne surprinda. El e capabil de actiuni pe care nu le credeam...