Decorare casa

Lista articolelor despre decorare casa pe AflaCum.ro

Articole despre decorare casa

Citeste cele mai noi articole despre decorare casa publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre decorare casa, pe AflaCum.ro!

Casa este locul unde intotdeauna cauti sa te relaxezi dupa o zi plina. Felul in care arata interiorul locuintei tale iti poate aduce o stare buna de spirit. Trebuie doar sa o nimeresti in privinta decorarii. Bineinteles, fiecare om isi aranjeaza casa in functie de posibilitati financiare si de gusturi. Ai putea, in schimb, sa iei in calcul si zodia din care faci parte, atunci cand alegi culorile, stilurile si texturile.

Astazi, iti aratam cum sa decorezi locuinta in functie de zodie.

BERBEC - Culorile rosu cald si rozul sunt potrivite pentru acest semn dominat de Marte. Daca esti Berbec, nu poti folosi culori simple. Esti un intelectual veritabil cu multa imaginatie, care se va simti perfect intr-o camera personalizata dupa bunul plac. Poti decora spatiul cu imagini sau cu trofee ale reusitelor tale sau cu citate motivationale.

Oglinzile sunt o alegere minunata in realizarea designului interior. Ofera lumina mai multa, senzatia de spatiu si poate pune anumite aspecte in valoare.

Cateva sugestii si idei in folosirea oglinzilor pentru decorarea casei:

• Oglinzile mari, inramate trebuie agatate pe perete, dar mai intai planifica locul pentru ele astfel incat sa reflecte imagini frumoase si atractive.
• Daca spatiul e ingust, poti folosi astfel de oglinzi pentru a da iluzia de spatiu. Sunt o alegere ideala pentru locurile stramte: holuri, living-uri, bai, intrari etc.
• Oglinzile se potrivesc la orice tip de stil: modern sau traditional. Doar ai grija cum le asezi: sa nu reflecte ceea ce nu-ti doresti si... n-o aseza transversal ferestrei spre vest sau sud.
• Fata-n fata asezate, oglinzile maresc spatiul, iar daca le asezi in lateral, fac ca acea incapere sa para mai lunga.
• Un hol mai lung poti sa-l asiguri folosind o oglinda in capatul sau.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.