Depresie ascunsa simptome

Lista articolelor despre depresie ascunsa simptome pe AflaCum.ro

Articole despre depresie ascunsa simptome

Citeste cele mai noi articole despre depresie ascunsa simptome publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre depresie ascunsa simptome, pe AflaCum.ro!

Depresia este o boala grava. Poate fi confundata cu oboseala obisnuita, dar se poate ascunde si sub forma dependentei de munca sau, dimpotriva, sub aspectul falsei fericiri. Tristetea, lipsa de initiativa si pierderea puterii fizice si morale sunt alte cateva trasaturi ale acestei afectiuni.

Doar un medic poate diagnostica corect depresia, insa exista cateva simptome care te pot conduce la descoperirea depresiei ascunse, fara sa consulti un specialist. Iata despre ce este vorba:

1. Falsa stare de fericire. Oamenii incearca, adesea, sa-si ascunda depresia in spatele unei stari pozitive. De regula, vor sa arate ca sunt cu adevarat fericiti si lipsiti de griji. Pentru a reusi, evita conversatiile serioase si iau in deradere subiectele dificile. O astfel de persoana poate fi inteleasa si ajutata numai in urma unei discutii lungi si sincere.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.