Depunere calciu piele

Lista articolelor despre depunere calciu piele pe AflaCum.ro

Articole despre depunere calciu piele

Citeste cele mai noi articole despre depunere calciu piele publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre depunere calciu piele, pe AflaCum.ro!

Depunerile de calciu sunt saruri care se intaresc si formeaza umflaturi sub piele. Se poate intampla in orice zona a corpului. Desi cauzele calcinozei sunt oarecum necunoscute, medicii cred ca este vorba despre un simptom care indica o pierdere a masei osoase, ceva asemanator osteoporozei. Pierderea osoasa are loc atunci cand organismul nu absoarbe suficient calciu din cauza deficientelor de vitamina D, K si magneziu.

Depunerile de calciu(calcinoza) sunt, in mare parte, inofensive. Totusi, in functie de locul in care apar pe corp, depozitele de calciu pot fi dureroase si inestetice. In cazul depunerilor de la nivelul scalpului, exista posibilitatea unei interventii chirurgicale. Inainte de a alege bisturiul medicului specialiast, poti incerca anumite remedii naturale. Iata ce trebuie sa faci:

Ia vitamine. Suplimentele cu magneziu, vitamina K si vitamina D ajuta la absorbtia calciului si stimuleaza cresterea oaselor. Nivelurile scazute de magneziu pot duce la depunerea de calciu in tesuturile moi. Prin urmare, suplimentarea cu magneziu poate impiedica formarea de calcificari.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.