Destinatii turistice

Lista articolelor despre destinatii turistice pe AflaCum.ro

Articole despre destinatii turistice

Citeste cele mai noi articole despre destinatii turistice publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre destinatii turistice, pe AflaCum.ro!

Vara nu poate trece fara sa mergi macar 2-3 zile la mare! Daca te-ai hotarat si esti adeptul/a plajelor linistite, departe de civilizatie, ar fi bine sa citesti articolul urmator! Inca mai exista in lumea asta mare locuri neatinse de poluare, cu apa cristalina, plaje nemaipomenite si aer curat! E drept ca aceste destinatii nu sunt dintre cele mai ieftine(mai ales pentru ca sunt departe de Romania), dar, daca iti permiti, ar fi pacat sa nu incerci macar una dintre ele! Cu siguranta, vei ramane cu amintiri unice!

Vrei un concediu linistit cu plaje superbe si apa cristalina? Aceste destinatii sunt pentru tine:

Praia do Sancho, Brazilia. Aceasta minunatie a naturii se afla in arhipelagul Fernando de Noronha, un sit al Patrimoniului Mondial Natural UNESCO. Praia so Sancho se poate lauda cu cea mai mare populatie rezidenta de delfini din lume. Nu va fi chiar usoar sa ajungi aici, deoarece numarul de turisti este limitat. Se doreste astfel conservarea si protejarea mediului.

Daca doresti sa pleci intr-o vacanta palpitanta, astazi iti prezentam o lista cu unele dintre cele mai fascinante dar si periculoase destinatii turistice ale planetei. In schimb, daca nu esti amator de senzatii tari, reorienteaza-te!

1. Valea Mortii(Death Valley), USA. Acest desert uimitor detine recordul pentru cea mai mare temperatura inregistrata vreodata pe Terra - 56,7 grade Celsius! Oricat ai fi de rezistent, soarele arzator si temperatura mare te vor epuiza rapid. Fara apa, poti trai aici doar 14 ore!

2. Desertul Danakil, Eritreea. Temperaturile ajung adesea, aici, la 50 grade Celsius. In plus, exista numerosi vulcani activi si gheizere care scuipa gaze toxice. Desi peisajul seamana mai degraba cu un Iad terestru, acest loc teribil atrage, in continuare, o multime de aventurieri din intreaga lume. Vizitarea acestui desert este permisa doar sub indrumarea unui ghid experimentat.

Majoritatea turistilor prefera plajele ca destinatie de vacanta.

Acestea sunt locuri ideale de relaxare, ce pot face pe oricine sa uite de grijile cotidiene, pentru cateva zile, insa pot fi uneori cam zgomotoase, in functie de notorietate.

Iata cateva plaje necunoscute ca si destinatii turistice, unde puteti avea o vacanta linistita si relaxanta:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.