Disfunctie erectila

Lista articolelor despre disfunctie erectila pe AflaCum.ro

Articole despre disfunctie erectila

Citeste cele mai noi articole despre disfunctie erectila publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre disfunctie erectila, pe AflaCum.ro!

Ai probleme in a mentine o erectie in timpul actului sexual? Nu te panica, dar nici nu te culca pe-o ureche! Aceasta problema apare, din pacate, la circa 50% dintre barbatii de peste 40 ani! Se numeste disfunctie erectila si poate avea un impact negativ atat asupra relatiilor, cat si asupra increderii in sine. Din fericire, exista metode de a trata afectiunea, de la simple modificari ale stilului de viata la medicamente pana la remedii pe baza de plante.

Cum sa tratezi disfunctia erectila. Schimbarea stilului de viata:

1. Lasa jena si mergi la medic! Disfuntia erectila(DE) este o tulburare foarte frecventa, nefiind considerata o parte fireasca a procesului de imbatranire. Erectia insuficienta scoate la iveala, de asemenea, o problema de baza ce trebuie tratata. Inainte de a incerca sa remediezi singur problema, mergi la medic! Acesta te va ajuta sa identifici factorul care a provocat disfunctia erectila. De exemplu, daca suferi de hipertensiune arteriala, colesterol ridicat sau nivel crescut de zahar in sange, una dintre aceste afectiuni ar putea fi declansatoarea a DE. De asemenea, bolile de inima si diabetul sunt doua afectiuni grave care adesea au ca simptom de start disfunctia erectila.

Citeste prospectul medicamentului Tadalafilum si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul disfunctiei erectile.

Dozaj: oral 10 mg cu 30 min- 12 ore inaintea activitatii sexual. Eficacitatea poate persista 24 de ore de la administrare. Daca doza de 10 mg nu produce un effect adecvat atunci se poate incerca doza de 20 mg. Produsul se administreaza maxim o data pe zi. IR si IH: doza recomandata este de 10 mg. Nu sunt necesare ajustari ale dozei la diabetic.

Citeste prospectul medicamentului Sildenafil Teva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Sildenafil Teva se administreazapentru tratarea barbatilor cu disfunctie erectila (denumita uneori impotenta), cand acestia nu pot obtine sau mentine penisul întarit (în erectie) un interval de timp suficient pentru a avea o activitate sexuala satisfacatoare.

Sildenafil Teva este un medicament care contine substanta activa sildenafil. Este disponibil sub forma de comprimate albastre, rotunde, multifatetate (25, 50 si 100 mg).

Citeste prospectul medicamentului Spedra si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Spedra se utilizeaza pentru tratarea barbatilor adulti cu disfunctie erectila.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Spedra. Documentul explica modul în care agentia a evaluat medicamentul, pentru a recomanda autorizarea sa în Uniunea Europeana (UE) si conditiile sale de utilizare. Scopul documentului nu este sa ofere recomandari practice referitoare la utilizarea Spedra.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.