Disfunctie erectila

Lista articolelor despre disfunctie erectila pe AflaCum.ro

Articole despre disfunctie erectila

Citeste cele mai noi articole despre disfunctie erectila publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre disfunctie erectila, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Tadalafilum si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul disfunctiei erectile.

Dozaj: oral 10 mg cu 30 min- 12 ore inaintea activitatii sexual. Eficacitatea poate persista 24 de ore de la administrare. Daca doza de 10 mg nu produce un effect adecvat atunci se poate incerca doza de 20 mg. Produsul se administreaza maxim o data pe zi. IR si IH: doza recomandata este de 10 mg. Nu sunt necesare ajustari ale dozei la diabetic.

Citeste prospectul medicamentului Sildenafil Teva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Sildenafil Teva se administreazapentru tratarea barbatilor cu disfunctie erectila (denumita uneori impotenta), cand acestia nu pot obtine sau mentine penisul întarit (în erectie) un interval de timp suficient pentru a avea o activitate sexuala satisfacatoare.

Sildenafil Teva este un medicament care contine substanta activa sildenafil. Este disponibil sub forma de comprimate albastre, rotunde, multifatetate (25, 50 si 100 mg).

Citeste prospectul medicamentului Spedra si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Spedra se utilizeaza pentru tratarea barbatilor adulti cu disfunctie erectila.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Spedra. Documentul explica modul în care agentia a evaluat medicamentul, pentru a recomanda autorizarea sa în Uniunea Europeana (UE) si conditiile sale de utilizare. Scopul documentului nu este sa ofere recomandari practice referitoare la utilizarea Spedra.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.