Disfunctie erectila, medicamente

Lista articolelor despre disfunctie erectila si medicamente pe AflaCum.ro

Articole despre disfunctie erectila si medicamente

Citeste cele mai noi articole despre disfunctie erectila si medicamente publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre disfunctie erectila si medicamente, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Tadalafilum si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul disfunctiei erectile.

Dozaj: oral 10 mg cu 30 min- 12 ore inaintea activitatii sexual. Eficacitatea poate persista 24 de ore de la administrare. Daca doza de 10 mg nu produce un effect adecvat atunci se poate incerca doza de 20 mg. Produsul se administreaza maxim o data pe zi. IR si IH: doza recomandata este de 10 mg. Nu sunt necesare ajustari ale dozei la diabetic.

Citeste prospectul medicamentului Sildenafil Teva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Sildenafil Teva se administreazapentru tratarea barbatilor cu disfunctie erectila (denumita uneori impotenta), cand acestia nu pot obtine sau mentine penisul întarit (în erectie) un interval de timp suficient pentru a avea o activitate sexuala satisfacatoare.

Sildenafil Teva este un medicament care contine substanta activa sildenafil. Este disponibil sub forma de comprimate albastre, rotunde, multifatetate (25, 50 si 100 mg).

Citeste prospectul medicamentului Spedra si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Spedra se utilizeaza pentru tratarea barbatilor adulti cu disfunctie erectila.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Spedra. Documentul explica modul în care agentia a evaluat medicamentul, pentru a recomanda autorizarea sa în Uniunea Europeana (UE) si conditiile sale de utilizare. Scopul documentului nu este sa ofere recomandari practice referitoare la utilizarea Spedra.

Ai probleme in a mentine o erectie in timpul actului sexual? Nu te panica, dar nici nu te culca pe-o ureche! Aceasta problema apare, din pacate, la circa 50% dintre barbatii de peste 40 ani! Se numeste disfunctie erectila si poate avea un impact negativ atat asupra relatiilor, cat si asupra increderii in sine. Din fericire, exista metode de a trata afectiunea, de la simple modificari ale stilului de viata la medicamente pana la remedii pe baza de plante.

Cum sa tratezi disfunctia erectila. Schimbarea stilului de viata:

1. Lasa jena si mergi la medic! Disfuntia erectila(DE) este o tulburare foarte frecventa, nefiind considerata o parte fireasca a procesului de imbatranire. Erectia insuficienta scoate la iveala, de asemenea, o problema de baza ce trebuie tratata. Inainte de a incerca sa remediezi singur problema, mergi la medic! Acesta te va ajuta sa identifici factorul care a provocat disfunctia erectila. De exemplu, daca suferi de hipertensiune arteriala, colesterol ridicat sau nivel crescut de zahar in sange, una dintre aceste afectiuni ar putea fi declansatoarea a DE. De asemenea, bolile de inima si diabetul sunt doua afectiuni grave care adesea au ca simptom de start disfunctia erectila.

In orice familie, exista, probabil, o trusa de prim ajutor. Unii pun mai mult pret pe ea, dotand-o cu tot ce trebuie, altii au minimum de medicamente, pentru raceala si mici accidente. Indiferent in ce categorie te afli, trebuie sa stii ca medicamentele se pastreaza dupa anumite reguli.

Iata o lista de greseli comune pe care oamenii le fac in privinta trusei de prim ajutor:

1. Incalci conditiile de depozitare. Toate pastilele isi pierd efectul, in conditii de umiditate crescuta. Nu le pastra, asadar, in baie, chiar daca ai acolo un dulap. Bucataria nu este, de asemenea, un loc propice pentru depozitarea medicamentelor. Fluctuatiile de temperatura si umiditatea constanta influenteaza negativ calitatea medicamentelor. Cel mai bine ar fi sa depozitezi medicamentele in dormitor sau in camera de zi(living).

Iei medicamente? Atunci e bine sa ai o alimentatie echilibrata, astfel incat pastilele sa produca efectul scontat, iar efectele secundare sa fie cat mai mici. Spre exemplu, trebuie sa stii ca un anumit fruct nu se consuma in timpul medicatiei, deoarece taie sau creste efectul medicamentelor si iti poate pune sanatatea in pericol.

De ce sa nu mananci grapefruit in perioada in care iei medicamente. Acest citric opreste actiunea anumitor medicamente si le impiedica sa se descompuna in ficat si intestine. Potrivit cercetatorilor, sunt medicamente care interactioneaza cu acest fruct.

 

Citeste si: Cum sa-ti protejezi MEMORIA. 10 medicamente de EVITAT

 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Colesterolul marit este un semnal de alarma tras de organism cum ca ceva este in neregula. Iata...
Sportivilor li se intampla in mod frecvent sa-si rupa degetele, insa acest lucru se poate intampla oricui,...
De multe ori parintii au de-a face cu incapatanarea copiilor, atunci cand trebuie sa le administreze medicamente,...
Daca ai obiceiul sa te tratezi cu medicamente solubile este momentul sa stii cum iti pot afecta...
Piscaturilde de purici pot fi foarte deranjante, deoarece cauzeaza mancarimi si o senzatie de disconfort. Exista, insa,...
Coastele rupte sau fracturate sunt rezultatul unei traume in zona pieptului, cum ar fi o lovitura, o...