Dislipidemie

Lista articolelor despre dislipidemie pe AflaCum.ro

Articole despre dislipidemie

Citeste cele mai noi articole despre dislipidemie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dislipidemie, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Trevaclyn si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Trevaclyn este un medicament care contine doua substante active: acid nicotinic (cunoscut, de asemenea, sub denumirea de niacina sau vitamina B3) si laropiprant.

Medicamentul este disponibil sub forma de comprimate cu eliberare modificata. "Eliberare modificata" inseamna ca cele doua substante active sunt eliberate din comprimat la viteze diferite pe durata a cateva ore.

Citeste prospectul medicamentului Tredaptive si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Tredaptive este un medicament care contine doua substante active: acidul nicotinic (cunoscut si ca niacina sau vitamina B3) si laropiprant.

Este disponibil sub forma de comprimate cu eliberare modificata. "Eliberare modificata" inseamna ca cele doua substante active au rate diferite de eliberare din comprimat intr-un interval de cateva ore.

Citeste prospectul medicamentului  CLERIVAS 5/10/20/40/80 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul hipercolesterolemiei primare sau dislipidemiei mixte, ca adjuvant al regimului alimentar, cand raspunsul la regimul alimentar si la alte tratamente non-farmacologice

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.