Dispozitive

Lista articolelor despre dispozitive pe AflaCum.ro

Articole despre dispozitive

Citeste cele mai noi articole despre dispozitive publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dispozitive, pe AflaCum.ro!

Covid 19 inca ne da mari batai de cap. Trebuie sa dezinfectam, frecvent, mainile si cam toate suprafetele cu care intram in contact pentru a preveni imbolnavirea. Dispozitivele personale si cele de birou nu trebuie sa faca nota discordanta. Si ele sunt o potentiala sursa de infectare!

Iata un ghid complet pentru dezinfectarea echipamentelor de comunicatii si IT. Se aplica atat pe dispozitivele de acasa cat si pe cele de la locul de munca:

- nu aplica solutii/substante pe sursele de alimentare cu energie electrica;

Glisarea pe toate touchscreen-urile tutror dispozitivelor high-tech la moda lasa urme serioase de murdarie. Curatarea regulata a smartphone-urilor sau tabletelor este determinanta pentru buna functionare a acestora pentru o perioada lunga de timp.

Iata ce trebuie sa faci, ca sa te asiguri ca display-ul noului tau gadget nu are de suferit prea mult:

Ai de nevoie de o batista din micofibre de tipul lint-free (unele dispozitive se vand impreuna cu produsele necesare la curatare, dar cele mai multe pot fi cumparate si separat la preturi de 20-30 ron) si de apa distilata sau agenti de curatare speciali pentru touchscreen.

Inchideti dispozitivele, pentru ca petele de pe display sa se vada mai bine.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.