Distractie

Lista articolelor despre distractie pe AflaCum.ro

Articole despre distractie

Citeste cele mai noi articole despre distractie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre distractie, pe AflaCum.ro!

Viata trece destul de repede, fie ca ne place sau nu. Tocmai pentru ca nu apucam sa traim atat cat, probabil, ne-am dori, este bine sa plecam spre alta dimensiune cu cat mai putine regrete. Pentru asta, ar fi bine sa facem cam tot ce ne place; in masura posibilitatilor, evident. Vorba aia: toate la timpul lor.

Astazi, iti oferim o mana de ajutor. Daca simti ca nu prea ai trait, desi nu mai esti un adolescent, e timpul sa repari ceea ce se mai poate. Altfel, vei fi plin de regrete, odata ajuns la varsta a treia. Iata cam care ar putea fi principalele regrete:

1. Nu te-ai distrat suficient.

Transformarea sarii in cristale e un experiment extrem de interesant, mai ales pentru cei mici, care pot invata doua procese fizice: evaporarea si cristalizarea.

De ce ai nevoie:

- apa calda;

Nu este greu sa va distrati la Dineyland, dar este bine sa va faceti un plan dinainte, mai ales daca aveti copii foarte mici.

Iata cateva sfaturi, in acest sens:

Cumparati biletele de pe Internet. Nu e cea mai buna idee sa stati la rand atunci cand aveti copii in carucior. Cea mai buna solutie este sa cumparati biletele online, cu cel putin o saptamana inainte, pentru a evita coada de la intrare si ca sa puteti intra direct in parc.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.