Diuretic

Lista articolelor despre diuretic pe AflaCum.ro

Articole despre diuretic

Citeste cele mai noi articole despre diuretic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre diuretic, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului RSpironolactona si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Stari edematoase cu hiperaldosteronism secundar, rezistente la alte diuretice, in ciroza, sindromul nefrotic, insuficienta cardiaca (se asociaza cu diuretice tiazidice sau furosemid); hipertensiune arteriala cu hiperaldosteronism sau in situatii care contraindica alte categorii de diuretice-tiazide, furosemid (la bolnavi cu diabet, hiperuricemie); hiperaldosteronism postoperator de exemplu atonie intestinala sau ileus paralitic; hiperaldosteronism primar, cand nu este posibila interventia chirurgicala; paralizie familiala, miastenie grava (ca medicatie adjuvanta).

Prezentare farmaceutica: Drajeuri continand spironolactona micronizata 25 mg (cutie cu 20 si 100 buc.).

Citeste prospectul medicamentului HIDROCLOROTIAZIDA si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Toate tipurile de edeme (din insuficienta cardiaca, nefroze, ciroza hepatica, cord pulmonar cronic, carentiale, terapeutice). Hipertensiune arteriala. Diabet insipid. Adjuvant in hipercalciuria idiopatica si in litiaza urinara oxalica.

Compozitie: Comprimate cu 50 mg hidroclorotiazida.

Prospect medicament Accuzide, comprimate filmate. Indicatii si mod de administare.

Indicatii: Tratamentul hipertensiunii la pacientii pentru care este indicata terapia de asociere a quinaprilului si a unui diuretic.

Forma de prezentare

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.