Donare haine

Lista articolelor despre donare haine pe AflaCum.ro

Articole despre donare haine

Citeste cele mai noi articole despre donare haine publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre donare haine, pe AflaCum.ro!

Ai haine pe care nu le mai porti? Nu le lasa prin sifonier sa ocupe spatiu fara rost si nici nu le arunca! Ar fi pacat! Sunt multi oameni nevoiasi care s-ar bucura sa poarte imbracamintea care tie nu-ti mai e utila. Exista multiple posibilitati de a dona haine in capitala. Mai jos, iti prezentam punctele de colectare. Cu siguranta, se va gasi un loc si in apropiere de tine!

Containere puse la dispozitie de autoritati:

- containerele albe amplasate in sectorul 1. Din pacate, doar primaria acestui sector se ocupa cu colectarea de haine. Exista o conditie de bun-simt pentru a putea sa depozitezi in aceste containere: imbracamintea sa fie curata si corespunzator ambalata. Exista mai multe astfel de containere amplasate in 15 parcuri din sectorul 1: Parcul Luigi Cazzavillan, Parcul Venus, Parcul Regina Maria, Parcul Brancusi, Parcul Nicolae Iorga, Parcul I.C. Bratianu, Parcul Automatica, Parcul Piata Pajura, Parcul Teofana , Parcul Kiseleff, Parcul Bazilescu, Parcul Izbiceni, Parcul Ciresoaia, Parcul Baneasa, Parcul Adalin.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.