Doxiciclina

Lista articolelor despre doxiciclina pe AflaCum.ro

Articole despre doxiciclina

Citeste cele mai noi articole despre doxiciclina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre doxiciclina, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  Doxiciclina, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii cauzate de microorganisme sensibile la Doxiciclina: Infectii ale aparatului respirator: este antibioticul de electie in episoadele acute ale bronsitelor cronice provocate de pneumococi, streptococi, Haemophilus influenzae si in pneumonii atipice, cand agentul patogen este Chlamydia sau Mycoplasma.

Infectii ale aparatului urogenital: antibiotic de prima alegere in infectiile provocate de Chlamydia, Calymmatobacterium granulomatis (granulom inghinal), Ureaplasma urealyticum. Ca alternativa la tratamentul cu penicilina, in infectiile provocate de gonococi (gonoree, uretrite), Haemophilus ducrey (sancrul moale) si Treponema pallidum, agentul etiologic al sifilisului. Infectii gastrointestinale: gastroenterite cu Shigella, enterite cauzate de Campylobacter - ca alternativa pentru eritromicina; holera, maladia Whipple. Infectii oculare, ale pielii si tesuturilor moi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.