Dureri musculare

Lista articolelor despre dureri musculare pe AflaCum.ro

Articole despre dureri musculare

Citeste cele mai noi articole despre dureri musculare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dureri musculare, pe AflaCum.ro!

Durerile musculare se manifesta printr-o tensiune la nivelul picioarelor, bratelor sau a trunchiului, fiind cauzate de diferite accidentari, prinderea unor nervi sau de catre suprasolicitarea articulatiilor.

Acest tip de dureri se numara, de asemenea, printre simptomele unor afectiuni, cum ar fi scleroza multipla, artrita reumatoida, lupusul sau sindromul oboselii cronice.

Iata 10 remedii naturiste pentru relaxarea muschilor:

Citeste prospectul medicamentului Nurofen gel si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

INDICATII: tratamentul durerilor musculare, de spate, dureri asociate cu afectiuni musculo-scheletice: artrite incipiente, luxatii, intinderi, fibrozite, traumatisme sportive usoare si nevralgii.

Contine 100 grame gel contine ibubrofen 5 grame. Tub de 30 gr gel.

Citeste prospectul medicamentului Nurofen rapid si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: NUROFEN este un medicament cu actiune rapida si eficienta impotriva durerilor de cap, migrenelor, durerilor dentare, durerilor menstruale, nevralgiilor, durerilor reumatice, durerilor de spate, durerilor musculare, primelor simptome de raceala si gripa, starilor febrile.

RAPID SI EFICIENT IN AMELIORAREA SIMPTOMELOR RACELII

Citeste prospectul medicamentului  Deep Relief 50 mg/30 mg pe gram, gel si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Pentru ameliorarea durerilor de origine reumatica, durerilor musculare, durerilor si inflamatiilor cum sunt: luxatii, entorse si traumatisme sportive.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Durerea de picioare pare un lucru banal dar, poate fi foarte suparatoare atunci cand problemele apar in timpul noptii.

Ori ca vorbim de crampe, ori de dureri musculare sau de intepaturi, e un lucru cert: toate afecteaza buna dispozitie, uneori odihna si deci, necesita o rezolvare. Calmantele sunt poate cele mai la indemana, dar e de preferat sa se recurga la metode naturiste care sa afecteze mai putin organismul.

Iata cum poti scapa de dureri sau crampe: