Ecografie

Lista articolelor despre ecografie pe AflaCum.ro

Articole despre ecografie

Citeste cele mai noi articole despre ecografie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ecografie, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Luminity 150 microlitri/ml solutie pentru dispersie injectabila sau perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Luminity este un agent de contrast pentru examen cu ultrasunete (ecografie) si contine bule micute de gaz.

El intensifica imaginile vazute prin intermediul ultrasunetelor si il ajuta pe medic sa obtina o imagine mai clara a inimii dumneavoastra. Acest medicament este utilizat numai pentru diagnostic.

Daca sunteti insarcinate si doriti sa aflati sexul bebelusului este indicat sa stiti si cum puteti sa il faceti sa se miste in burtica, inainte de vizita la medic.

Iata cateva sfaturi, despre cum puteti face bebelusul sa se miste in uter, pentru a putea obtine o poza clara la ecograf. 

Beti suc de mere sau de protocale, cu 30 de minute de programare. Sucurile nu se absorb repede in sange, iar zaharul din ele trezesc bebelusul in uter. Unii specialisti spun ca lichidele reci consumate, care trec pe langa pantece, trezesc, de asemenea, bebelusul.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.