Endotelon

Lista articolelor despre endotelon pe AflaCum.ro

Articole despre endotelon

Citeste cele mai noi articole despre endotelon publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre endotelon, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Endotelon, comprimate filmate gastrorezistente 50 mg sau 150 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Endotelon 50 mg: Ameliorarea simptomelor asociate tulburarilor circulatorii din insuficienta veno-limfatica (picioare grele, dureri sau senzatii dureroase de picioare obosite inainte de culcare).

Tratamentul adjuvant al limfedemului (umflarea bratului) si al simptomelor de tensiune cutanata consecutive tratamentului radiochirurgical al sanului, ca terapie asociata metodelor fizicale. Propus in tratamentul tulburarilor circulatorii care afecteaza retina si/sau coroida (fiind posibila si asocierea cu tratamente etiologice specifice). Endotelon 150 mg: Tratamentul manifestarilor functionale ale insuficientei veno-limfatice ( picioare grele, dureri sau senzatii dureroase de picioare obosite inainte de culcare). Tratamentul limfedemului (umflarea bratului) consecutiv terapiei radiochirurgicale a sanului: asociat metodelor fizice si in mod deosebit compresiei elastice adecvate, utilizat ca terapie unica, la pacientii care nu pot beneficia de tratamentul fizic (tratamentul standard de prima linie al limfedemului).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.