Energii negative

Lista articolelor despre energii negative pe AflaCum.ro

Articole despre energii negative

Citeste cele mai noi articole despre energii negative publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre energii negative, pe AflaCum.ro!

Empatia reprezinta forma de intuire a realitatii prin identificare afectiva. Un empatic este cel care poate simti foarte bine trairile celor din jur, se poate pune in pielea celui de langa el, asa cum ne place noua, romanilor, sa spunem.

Din pacate, empatia nu e doar o calitate, ci si o mare povara. Sa preiei bagajul emotional al celui de langa tine, e tare dificil. Si asta din cauza energiilor negative, care il incarca si il obosesc peste masura pe empat. Una dintre metodele de a scapa de energiile negative ale oamenilor din jur este folosirea anumitor cristale. Iata care sunt acestea:

1. Pietrele violet. Cand energiile negativa te controleaza, trebuie sa contraataci: sa lasi energia benefica sa patrunda prin centrii energetici. Mintea functioneaza la un alt nivel, iar chakra Coroana se deschide. Pentru a avea succes, poti medita cu cristale violet(lepidolitul sau Mica Mov).

Casa este locul in care orice om ar trebui sa se simta minunat, in largul sau, sa se simta el. Daca in locuinta ta, nu se intampla asta, e clar ca anumite lucruri te deranjeaza. Asa ca nu sta pe ganduri: apuca-te de o reamenajare care sa iti schimbe starea de spirit.

In primul rand, oricat de mica si de modesta ar fi casa ta, ai grija sa mentii ordinea. Dezordinea aduce energii negative. Nici curatenia obsesiva nu e o solutie pentru a atrage energii pozitive in locuinta ta. E nevoie de echilibru si de putina cunoastere. Iti prezentam mai jos o lista de obiecte care trebuie sa dispara din casa oricarui om.

1. Tablouri cu descrieri negative. Se spunca ca ar provoca tulburari de memorie, nervozitate. Mai mult, ar impiedica dezvoltarea spirituala.

Lucrurile nu merg bine deloc in viata ta? Te imbolnavesti cu una cu doua? Ai probleme financiare? E foarte posibil ca locul in care muncesti(cel in care locuiesti) sa fie incarcat de energii negative ce iti blocheaza capacitatea de a depasi problemele.

Unii nu cred in energii, fie ca e vorba de cele pozitive sau de cele negative. E adevarat, aceste energii nu sunt palpabile, nu pot fi vazute, dar se simt si n-ar trebui ignorate de nimeni!

Energiile negative afecteaza, de obicei, persoanele cu un nivel ridicat de sensibilitate. Cum? Destul de simplu. E suficient ca locul de munca sau casa sa iti fie calcate, in mod repetat, de persoane cu atitudini negative. Daca simti ca astfel de energii iti distrug sufletul, aplica aceasta metoda de combatere.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.