Farduri

Lista articolelor despre farduri pe AflaCum.ro

Articole despre farduri

Citeste cele mai noi articole despre farduri publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre farduri, pe AflaCum.ro!

Culoarea potrivita de ruj poate face diferenta intre un machiaj elegant si unul lipsit de bun gust.

Atunci cand alegeti un ruj, este bine sa tineti cont de nuanta de ten, pentru a va scoate in evidenta frumusetea naturala.

In materie de rujuri, femeilor care au tenul deschis li se potrivesc culorile reci, cum ar fi rozul, coralul si piersica, cele cu ten in nuanta aurie ar trebui sa opteze pentru culori mai calde, cum ar fi caramelul pal si caramiziul, iar cele cu ten inchis la culoare este indicat sa aleaga culori aprinse - un roz-zmeura sau un portocaliu cu reflexii maronii.

Oamenii au tipuri diferite de piele: normala, uscata, grasa, mixta sau sensibila.

Fiecare tip de ten are nevoie de ingrijiri diferite pentru a-l mentine sanatos si stralucitor. Unul dintre cele mai pretentioase tipuri este tenul gras.

Existenta glandelor sebacee hiperactive duce deseori la o piele grasa. Persoanele cu acest tip de ten sunt susceptibile la aparitia cosurilor, punctelor negre sau altor afectiuni ale pielii. Sebumul iese cu usurinta din porii pielii, conferind fetei aspectul gras, neatragator.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.