Femeie succes

Lista articolelor despre femeie succes pe AflaCum.ro

Articole despre femeie succes

Citeste cele mai noi articole despre femeie succes publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre femeie succes, pe AflaCum.ro!

Femeia familista sau femeia de casa, asa cum de multe ori este numita in mod eronat, nu trebuie sa se comporte ca si cum a renuntat la sine. A avea o familie inseamna reciprocitate, sentimente impartasite, atributiuni impartite in asa fel incat niciunul dintre membri familiei sa nu se simta lezat sau in inferioritate.

1. Alege-ti calea. De multe ori, femeia casatorita simte ca renunta la propria viata atunci cand nu mai face fata indatoririlor ce i se impun in timp. Daca vrei sa te casatoresti, trebuie sa stii ca nu exista un anumit set de reguli privitoare la o familie. Sigur, exista multe preconceptii legate de celula de baza a societatii, insa asta nu inseamna ca acestea iti arata si calea potrivita. Multe dintre regulile gresite pleaca din atentia exagerata pentru ceea ce spun, ce vor altii. Pentru a fi cu adevarat fericita in sanul unei familii e bine sa faci frecvent ceea ce crezi, nu ceea ce iti transmit terte persoane. Pe scurt, indeplineste-ti indatoririle fara sa depinzi de altii.

Asadar, nu te ghida dupa stereotipuri si asteptari, ci dupa felul in care consideri ca lucrurile merg bine in familia ta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.