Cum sa fii o FAMILISTA de SUCCES

Cum sa fii o FAMILISTA de SUCCES

Femeia familista sau femeia de casa, asa cum de multe ori este numita in mod eronat, nu trebuie sa se comporte ca si cum a renuntat la sine. A avea o familie inseamna reciprocitate, sentimente impartasite, atributiuni impartite in asa fel incat niciunul dintre membri familiei sa nu se simta lezat sau in inferioritate.

1. Alege-ti calea. De multe ori, femeia casatorita simte ca renunta la propria viata atunci cand nu mai face fata indatoririlor ce i se impun in timp. Daca vrei sa te casatoresti, trebuie sa stii ca nu exista un anumit set de reguli privitoare la o familie. Sigur, exista multe preconceptii legate de celula de baza a societatii, insa asta nu inseamna ca acestea iti arata si calea potrivita. Multe dintre regulile gresite pleaca din atentia exagerata pentru ceea ce spun, ce vor altii. Pentru a fi cu adevarat fericita in sanul unei familii e bine sa faci frecvent ceea ce crezi, nu ceea ce iti transmit terte persoane. Pe scurt, indeplineste-ti indatoririle fara sa depinzi de altii.

Asadar, nu te ghida dupa stereotipuri si asteptari, ci dupa felul in care consideri ca lucrurile merg bine in familia ta.

2. Fii rabdatoare. Indiferent ca esti sau nu casatorita, trebuie sa fii constienta ca traiesti majoritatea timpului alaturi de barbatul ales. Astfel, vor aparea o multitudine de situatii la care nici nu te-ai gandit inainte sa intri intr-o relatie. Fiecare cuplu este diferit si are propria dinamica, asa ca iti va lua timp sa te adaptezi. E clar ca ai nevoie de rabdare si intelegere. Chiar daca anumite momente iti displac sau nu esti de acord cu partenerul, nu te grabi sa spui lucruri pe care mai tarziu sa le regreti si nu lua decizii radicale, pripite. Echilibrul cimenteaza o relatie.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Intr-o societate in care oamenii se vaita ca altii iau decizii pentru ei, e important sa stii...
Cancerul de creier se manifesta sub forma unor mici tumori maligne pe creier sau in preajma acestuia. ...
Daca vi se pare ca lucrurile merg prost si ca nu mai puteti gasi solutii la problemele...