Filgrastim

Lista articolelor despre filgrastim pe AflaCum.ro

Articole despre filgrastim

Citeste cele mai noi articole despre filgrastim publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre filgrastim, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Tevagrastim si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Tevagrastim este o solutie injectabila sau perfuzabila (picurare în vena).

Aceasta contine substanta activa numita filgrastim.

Filgrastim ratiopharm se utilizeaza pentru stimularea producerii globulelor albe.

Filgrastim ratiopharm este o solutie injectabila sau perfuzabila (picurare in vena). Aceasta contine substanta activa numita filgrastim.

Filgrastim ratiopharm este un medicament "biosimilar". Aceasta inseamna ca Filgrastim ratiopharm este similar cu un medicament biologic care este deja autorizat in Uniunea Europeana (UE) si care contine aceeasi substanta activa (cunoscuta si sub denumirea de "medicament de referinta").

Citeste prospectul medicamentului Biograstim si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Biograstim este o solutie injectabila sau perfuzabila (picurare în vena). Aceasta contine substanta activa numita filgrastim.

Biograstim este un medicament "biosimilar". Aceasta inseamna ca Biograstim este similar cu un medicament biologic care este deja autorizat in Uniunea Europeana (UE) si care contine aceeasi substanta activa (cunoscuta si sub denumirea de "medicament de referinta"). Medicamentul de referinta pentru Biograstim este Neupogen.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.