Fiole

Lista articolelor despre fiole pe AflaCum.ro

Articole despre fiole

Citeste cele mai noi articole despre fiole publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre fiole, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Anafranil, fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Stari depresive cu etiologie si simptomatologie variate: depresii endogene, reactive, nevrotice, organice, mascate si involutive; depresii asociate cu schizofrenie si tulburari de personalitate; sindroame depresive datorate senilitatii sau pre-senilitatii, bolilor dureroase cronice si bolilor somatice; stari depresive de natura reactiva, nevrotica ori psihotica, impreuna cu echivalentele lor somatice, inclusiv la copii. Sindroame obsesiv-compulsive. Alte indicatii: Fobii si atacuri de panica; catalepsie acompaniind narcolepsia; stari dureroase cronice; enurezis nocturn (peste varsta de 5 ani si excluzand cauzele organice).

Compozitie: Substanta activa: 3-cloro-5-3-(dimetilamino)-propil-10,11-dihidro-5H-dibenzoib,fs, azepina clorhidrat (clorhidrat de clomipramina).

Citeste prospectul medicamentului Abcelet fiule. Afla pentru ce tratamente este indicat si cum se administreaza.

Indicatii Medicamentul este toxic. Este folosit in principal pentru pacientii cu infectii fungice progresive si potential fatale.

Produsele pe baza de lipide scad semnificativ toxicitatea renala de aceea amfotericina B pe baza de lipide este recomandata pacientiilor cu disfunctii sau leziuni renale, cand amfotericina B nu se poate sau trebuie administrata. Abelcet: in infectiile fungice sistemice invazive care sunt refractare la amfotericina B dezoxicolat sau la care disfunctia sau toxicitatea renala face imposibila folosirea produsului dezoxicolat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.