Fluimucil

Lista articolelor despre fluimucil pe AflaCum.ro

Articole despre fluimucil

Citeste cele mai noi articole despre fluimucil publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre fluimucil, pe AflaCum.ro!

Fluimucil contine ca pricipiu activ N-acetilcistenia. El fluidifica si dizolva secretiile dense din caile respiratorii si favorizeaza eliminarea lor.

Ce este Fluimucilul si cand este utilizat ? Mucusul care acopera epiteliul aparatului respirator joaca un rol important in apararea organismului impotriva agentilor nocivi continuti in aer, cum sunt bacteriile, praful si impuritatile chimice. Acesti agenti adera de mucoasa, unde sunt inactivati si apoi eliminati prin expectorare.

Cu ocazia infectiilor respiratorii si la iritarea cronica datorata substantelor nocive, creste producerea de mucus. Daca acesta devine foarte dens si vascos, ventilatia pulmonara se face cu greutate. Rezulta tulburari respiratorii. Cu ajutorul Fluimucilului care dizolva mucusul, secretiile dense se fluidifica si pot fi mai usor expectorate, diminuand astfel riscul infectiilor. Odata caile respiratorii liberate, tusea se calmeaza si respiratia este usurata.

Fluimucil este indicat in tratamentul tuturor afectiunilor respiratorii care, in urma unei productii excesive de mucus si a solidificarii consecutive, antreneaza formarea de secretii dense care sunt eliminate cu greutate sau de loc.

Este cazul tuturor formelor de infectii respiratorii (inclusiv gripe) asociate cu tuse si catar, al bronsitelor acute si cronice, sinuzitelor, anginelor, faringitelor, astmului bronsic si mucoviscidozei (fibroza chistica).

Mod de Prezentare: Cutii cu 30 plicuri granule pt suspensie orala continand 100 mg acetilcisteina.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.