Foc

Lista articolelor despre foc pe AflaCum.ro

Articole despre foc

Citeste cele mai noi articole despre foc publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre foc, pe AflaCum.ro!

Un foc se aprinde usor, daca ai in casa un chibrit sau o bricheta. Ce te faci, insa, cand nu dispui de un aprinzator clasic? Mergi la magazin, daca e deschis, sau improvizezi. Spre exemplu, poate gasesti o...lamaie prin frigider. Te va ajuta!

De ce ai nevoie?

- o lamaie;

A invata cum sa faci un foc de tabara, fara a declansa vreun incendiu in natura, presupune sa planifici o iesire in aer liber si sa faci rost de materialele necesare pentru focul de tabara. Lemnele de foc pot fi cumparate de la un magazin local sau luate dintr-o padure. Dar, inainte de a face focul de tabara, verificati daca acesta este permis in zona de campare vizata. In caz contrar, sunteti pasibil de amenda.

Pentru a atata focul de tabara si a intretine arderea, aveti nevoie de urmatoarele unelte: busteni, chibrituri, surcele si ziare.

In cel mai simplu mod posibil, puteti aprinde niste frunze cu ajutorul chibritelor. In lipsa lor, asezi lemnele in forma de piramida, pui sub ele niste vreascuri, folosesti cremene pe care le ciocnesti energic pana ies scantei. Si gata, ai aprins focul!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.