Folie aluminiu

Lista articolelor despre folie aluminiu pe AflaCum.ro

Articole despre folie aluminiu

Citeste cele mai noi articole despre folie aluminiu publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre folie aluminiu, pe AflaCum.ro!

Sunt destule obicte de uz casnic care ne pot pune in pericol, daca nu suntem atenti sau suntem neglijenti si le folosim inadecvat. Inalbitorul este doar un exemplu. Despre lista obiectelor de casa ce pot deveni nesanatoase, in materialul urmator.

Obiecte de uz casniz ce pot deveni periculoase, daca nu le folosesti cum trebuie:

Folia de aluminiu. Acest articol de menaj este foarte util, dar, in acelasi timp, poate produce efecte nocive asupra sanatatii. Particulele de aluminiu pot intra in alimentele pe care le consumam! Se intampla, mai ales cand gatesti intr-o astfel de folie. In aceasta situatie, vei consuma mai mult aluminiu decat cantitatea recomandata! Consumul ridicat de aluminiu poate declansa boala Chron si alte afectiuni aflate inca in stare latenta in organismul uman.

Folia de aluminiu este utila in bucataria oricarei gospodine. E ideala pentru impachetarea diverselor alimente sau poate inlocui cu succes hartia de copt. Folia de aluminiu poate fi, insa, folosita si in alte scopuri. Despre acestea, in articolul de mai jos.

Utilizari iesite din comun ale foliei de aluminiu:

- calcarea eficienta a hainelor. Pune folie de aluminiu pe masa de calcat si acoper-o cu o bucata de material. Fierul de calcat va aluneca mult mai usor, iar hainele vor arata ca noi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.