Fragmin

Lista articolelor despre fragmin pe AflaCum.ro

Articole despre fragmin

Citeste cele mai noi articole despre fragmin publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre fragmin, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Fragmin, solutie injecabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul trombozei venoase profunde acute si al emboliei pulmonare. Prevenirea coagularii in circuitul extracorporal in timpul hemodializei si hemofiltrarii in insuficienta renala acuta sau cronica.

Tromboprofilaxia interventiilor chirurgicale. Angina instabila si infarctul miocardic non-Q. Tratamentul trombozei venoase acute profunde si al emboliei pulmonare: Fragmin poate fi administrat fie in perfuzie continua, fie s.c. in doza unica sau de doua ori pe zi. Doza maxima nu trebuie sa depaseasca 18 000 UI. Tratamentul subcutanat: Posologia initiala recomandata este de 100 UI/kg corp/12 ore sau 200 UI//kg corp/ 24 ore. Nivelurile plasmatice recomandate in timpul tratamentului dupa administrarea subcutanata sunt de >0,3 UI/ml inainte de injectie si >1,5 UI/ml la 3-4 ore de la injectie. Nivelurile plasmatice maxime se inregistreaza dupa 3-4 ore, cand se pot efectua recoltarile in vederea evaluarii anti-Xa.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.