Frigider

Lista articolelor despre frigider pe AflaCum.ro

Articole despre frigider

Citeste cele mai noi articole despre frigider publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre frigider, pe AflaCum.ro!

Frigiderul tau nu mai raceste cum trebuie? Daca da, inainte de a te descotorisi de el/a-l duce la reparat, verifica-i garnitura de cauciuc care e responsabila cu inchiderea optima a usii! Aceasta este o problema comuna pe care, din fericire, o poti rezolva singur/a!

Cum sa verifici garnitura frigiderului:

- introdu o lanterna pe modul aprind in frigider;

Frigiderul tau ingheata peste masura chiar daca e dat la 1? In 3-4 zile te trezesti cu gheata peste tot in interior? Cel mai probabil, nu fololesti in mod adecvat frigiderul. Iti prezentam, astazi, un set de reguli de care ar trebui sa tii cont pentru ca frigiderul sa functioneze optim.

Cum sa ai grija de frigiderul tau:

Redu umiditatea. Gheata din interior apare ca urmare a umiditatii care patrunde in frigider. Apa se evapora, dupa care se formeaza condensul, care ingheata pe peretii frigiderului cu produse neambalate. Pentru a evita neplacerea, pastraza produsele in recipiente inchise. O altra varianta ar fi sa le [ui folie alimentara si capace.

Frigiderul este prietenul nostru cand vine vorba de alimentatie. In interiorul sau pastram, temporar, majoritatea produselor, daca dorim sa le consumam in stare nealterata. Insa exista si alimente care nu au ce cauta in frigider! Unele se strica la temepraturi scazute, iar altele isi pierd gustul.

Lista alimentelor care nu se tin in frigider:

1. Ouale se mentin ideal la temperatura camerei. In frigider, la rece, coaja oului absoarbe celelalte mirosuri. Astfel, gustul oului va fi influentat negativ.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.