Furnici casa eliminare

Lista articolelor despre furnici casa eliminare pe AflaCum.ro

Articole despre furnici casa eliminare

Citeste cele mai noi articole despre furnici casa eliminare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre furnici casa eliminare, pe AflaCum.ro!

Furnicile sunt creaturi uimitoare, harnice, ordonate si cu o organizare sociala extraordinara. Exploreaza foarte bine orice zona si exploateaza la maximum resursele. Asa se face ca pot ajunge in culturile noastre de pe camp, devastandu-le, sau pot patrunde chiar in casele noastre!

Din fericire, exista metode de a indeparta furnicile din locurile in care sunt nedorite.

Cum sa scapi de furnicile din interior:

Furnicile pot aparea in casa cand te astepti mai putin, creand disconfort si chiar fobie. Daca mentii curatenia in casa, insa, furnicile nu vor avea tentatia de a zabovi in bucatarie, baie sau chiar dormitor. Pe de alta parte, daca gasesti lemn deteriorat si umed in casa, ar putea fi semn ca locuinta ta e infestata de harnicele insecte. In acest caz, exterminatorul de furnici e siguranta solutie!

Cum sa tii furnicile departe de locuinta. Pastreaza casa curata

1. Nu lasa firimituri in bucatarie sau oriunde alegi sa mananci. Presupunem ca mananci in bucatarie, asa ca te sfatuim sa lasi curat dupa fiecare masa. Nu ar fi rau sa maturi. aspiri sistematic(o data pe saptamana) si sa stergi orice urma produsa de resturile alimentare. Altfel, furnicile vor simti mancarea si vor intra in casa ta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.