Gandaci

Lista articolelor despre gandaci pe AflaCum.ro

Articole despre gandaci

Citeste cele mai noi articole despre gandaci publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre gandaci, pe AflaCum.ro!

Multe insecte intra in casa omului, in cautare de hrana si adapost. Ele pot gasi aici un mediu potrivnic sau, dimpotriva, un loc ideal pentru a locui! Din pacate, acesti vizitatori pot cauza probleme destul de mari. Unii dintre ei se hranesc cu lemn, tesaturi si plante, altii pot provoca intoxicatii alimentare si infectii. Asadar, este important sa stii ce lucruri din locuinta ta atrag insectele. Apoi, trebuie doar sa iei masurile potrivite.

Ce obiecte din casa ta atrag insectele:

1. Carti vechi. Orice hartie veche poate atrage insecte. Ai depozite de carti vechi, stive de ziare, scrisori? Daca da, atunci trebuie sa stii ca unele insecte, cum ar fi pestisorul de argint, se hranesc cu celuloza. Asadar, ar fi bine sa nu mai lasi hartii vechi pe masa, rafturi sau chiar intr-un sertar. Daca vrei sa pastrezi acele carti/ scrisori vechi, pune-le intr-un recipient de plastic care poate fi etansat.

Sezonul cald a sosit, invitandu-i la vanat, ca de obicei, si pe temutii tantari, dar si pe gandacii nesuferiti care cotrobaie prin toata bucataria. Pentru a scapa de aceste insecte nedorite, specialistii au inventat tot felul de spray-uri si de geluri. Acestea sunt foarte eficiente, dar prezinta un mare dezavantaj: sunt toxice pentru organismul uman.

Iti prezentam, astazi, o solutie 100% naturala pentru eliminarea insectelor daunatoare din casa.

Ai nevoie de:

Gandacii sunt cei mai intalniti daunatori de locuinta, din intreaga lume, fiind atrasi in special de hrana si apa.

Cele mai comune specii sunt gandacii germani, orientali si americani. Pe langa faptul ca sunt urate, aceste insecte sunt purtatoare de virusi si bacterii, daunatoare pentru sanatatea omului si ale animalelor de companie.

Iata cum puteti scapa de gandaci

O data ce gandacii se instaleaza intr-o casa, pe langa faptul ca sunt greu de eliminat, acestia produc o serie de daune: ataca alimentele, strica obiecte ( carti, tapet, covoare) si electrocasnice si imprastie microbi in intreaga locuinta.

Iata 5 metode prin care puteti scapa de gandaci:

Privarea gandacilor de apa si mancare

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.