Geanta alegere

Lista articolelor despre geanta alegere pe AflaCum.ro

Articole despre geanta alegere

Citeste cele mai noi articole despre geanta alegere publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre geanta alegere, pe AflaCum.ro!

Femeile si gentile au avut au avut mereu o legatura speciala. Orice doamna isi alege un astfel de accesoriu cu mare atentie, luand in considerare trendul si evident propriul gust. Dar ce ne facem, doamnelor, cand geanta in care am investit o multime de bani nu poate fi purtata decat un sezon, deoarece se demodeaza rapid? Simplu. Cautam modelele nemuritoare, cele care raman intotdeauna la moda.

Gentile care nu se demodeaza sunt mai scumpe, insa merita fiecare banut, pentru simplul fapt ca le poti purta mult si bine. Sigur, e necesar sa le si pastrezi in bune conditii. Iata cateva modele de genti care raman in top, indiferent de trend:

1. Lady Dior. A fost una dintre gentile preferate ale regretatei printese Diana. Este conceputa sa fie purtata pe timp de zi, insa nu e o greseala sa o porti si seara. Un alt mare avantaj? Poate fi purtata la orice varsta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.