Geanta plaja

Lista articolelor despre geanta plaja pe AflaCum.ro

Articole despre geanta plaja

Citeste cele mai noi articole despre geanta plaja publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre geanta plaja, pe AflaCum.ro!

Vara a venit, iar odata cu ea si vacanta mult asteptata. Daca destinatia preferata este marea, cu plajele sale minunate, trebuie sa te gandesti neaparat la geanta de...plaja. Sunt cateva obiecte care nu trebuie sa lipseasca din ea.

Lucruri indispensabile pentru geanta de plaja:

1. Palarie de soare. Nu vrei sa ai de-a face cu insolatia! Ti-ai putea distruge cateva zile bune din concediu. Protejeaza-te folosind o palarie de soare cat mai generoasa.

Pleci in vacanta? Banuim ca ai pus in bagaj toate cele necesare. Sau poate nu! Ti-ai pregatit geanta de plaja? Daca da, crezi ca este potrivita pentru destinatia aleasa? Iti aratam cum trebuie sa arate o geanta de plaja in functie de locul ales pentru concediu.

1. Grecia. Daca ai ales tara marilor filosofi, culorile potivite pentru vestimentatia ta sunt albastrul marin si albul. Dungile nu trebuie sa lipseasca, de asemenea. Poti alege o geanta din paie cu aspect clasic sau una moderna confectionata din rafie si stilizata cu flori mari din panza. Ambele sunt potivite pentru destinatii precum Mikonos sau Santorini.

2. Brazilia. Daca ai buget sa mergi in Brazilia, trebuie sa adaugi in bagaje multa culoare. Alege haine si accesorii de plaja in culori aprinse si printuri florale/ tropicale. Spre exemplu,  alege o geanta in culorile nationale ale Braziliei: verde, galben si albastru. Proportiile de culoare raman la aprecierea ta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.