Gentamicin

Lista articolelor despre gentamicin pe AflaCum.ro

Articole despre gentamicin

Citeste cele mai noi articole despre gentamicin publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre gentamicin, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Gentamicin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Gentamicina este indicata in infectii provocate de germeni sensibili la gentamicina, cum sunt: Infectii ale tractului respirator, ex: bronsite si pneumonii, in special formele recidivate; prevenirea pneumoniei in caz de intubatie endotraheala.

Infectii ale cailor urogenitale, ex.: pielonefrite, cistite, uretrite si prostatite; infectii cu gonococi inclusiv cele provocate de specii rezistente la penicilina si alte antibiotice. Infectii oculare severe. Tratamentul infectiilor in urma arsurilor grave. Septicemii. Gentamicina, datorita actiunii sale, este foarte eficienta in combaterea infectiilor intraspitalicesti.

Citeste prospectul medicamentului Gentamicin-Chinoin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul unor infectii grave sau complicate, cu germeni sensibili: pielonefrita, pneumonii intraspitalicesti, meningite cu bacili gramnegativi, infectii cu germeni gramnegativi la bolnavi leucopenici, endocardita cu enterococi rezistenti la streptomicina, arsuri infectate; la nevoie se asociaza cu penicilina G, ampicilina, carbenicilina, cefalosporina etc. in functie de situatie.

Prezentare farmaceutica: Fiole a 1 ml si 2 ml solutie injectabila continand gentamicina sulfat in cantitate echivalenta cu 40 mg gentamicina baza/ml.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.