Ginkgo biloba

Lista articolelor despre ginkgo biloba pe AflaCum.ro

Articole despre ginkgo biloba

Citeste cele mai noi articole despre ginkgo biloba publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ginkgo biloba, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  GinkgoSelect Phytosome si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Util in cazuri de activitate cerebrala redusa sau "insuficienta cerebrala", simptomele unei circularii cerebrale reduse fiind: afectarea memoriei recente, confuzia, tinitus timpuriu, modificarea comportamentului social; lipsa de initiativa, tulburari afective si somatice, tiuit al urechilor si ameteli.

Indicat pentru imbunatatirea microcirculatiei la extremitati (maini, picioare) in timpul expunerii la frig, circulatie periferica nesatisfacatoare. Ajuta la pastrarea sanatatii maculei, retinei si cristalinului. Se recomanda in refacerea pe termen lung, dupa un accident ischemic cerebral si in simptomatologia congestiva asociata sindromului premenstrual, in special edeme ale extremitatilor, dureri de piept si distensie abdominal-pelviana insotita de simptome neuropsihice.

Citeste prospectul medicamentului BRAIN TONIC SOFTGELS (Neurotonic) si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Imbunatateste eficienta mentala. Se recomanda in stari depresive, surmenaj psihic, oboseala, deficit de memorie, tulburari de atentie si concentrare, in sechele AVC, traumatisme craniene, vertije, acufene, hipoacuzie.

Efecte favorabile in deficiente retiniene de cauza ischemica, degenerescenta maculara, retinopatie diabetica si arteriopatia obliteranta a membrelor inferioare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.