Glyvenol

Lista articolelor despre glyvenol pe AflaCum.ro

Articole despre glyvenol

Citeste cele mai noi articole despre glyvenol publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre glyvenol, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Glyvenol, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tulburari circulatorii venoase: senzatie de oboseala, greutate si tensiune in membrele inferioare, edeme si durere ale membrelor inferioare dupa sezut sau ortostatism prelungite. Sindrom varicos: simptome datorate venelor varicoase, edeme statice si flebalgii. Hemoroizi. Ca adjuvant in tratamentul flebitelor, periflebitelor si sindromului posttrombotic, precum si pre- si postterapie de sclerozare.

Compozitie: Substanta activa: etil-3,5,6-tri-0-benzil-D-glucofuranozid (=tribenosid), o substanta sintetica activa apartinand glucofuranozidelor.

Citeste prospectul medicamentului Glyvenol, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tulburari circulatorii venoase: senzatie de oboseala, greutate si tensiune in membrele inferioare, edeme si durere ale membrelor inferioare dupa sezut sau ortostatism prelungite. Sindrom varicos: simptome datorate venelor varicoase, edeme statice si flebalgii. Hemoroizi.

Ca adjuvant in tratamentul flebitelor, periflebitelor si sindromului posttrombotic, precum si pre- si postterapie de sclerozare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.