Greseli manichiura

Lista articolelor despre greseli manichiura pe AflaCum.ro

Articole despre greseli manichiura

Citeste cele mai noi articole despre greseli manichiura publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre greseli manichiura, pe AflaCum.ro!

Manichiura cu gel este preferata de milioane de femei din intreaga lume. Motivul? Asigura o imagine fara cusur a unghiilor. Totusi, trebuie sa stiti, frumoasele noastre, ca acest look perfect are pretul sau, unul destul de mare.

Manichiura cu gel e un procedeu foarte periculos, deoarece distruge unghia si poate provoca anumite infectii si chiar boli grave!

1. Lampile ce se folosesc la uscarea gelului pe unghii cresc riscul de cancer de piele. Chiar daca radiatiile sunt la nivel minim si nu sunt expuse pe piele mai mult de 2 minute, cum ar fi normal, exista si saloane unde aceasta practica este incalcata, iar timpul de expunere ajunge chiar si la 8 minute! Mai mult, pentru ca aparatele folosite nu au optiuni de reglare, ultravioletele ataca pielea mainilor. Astfel, se favorizeaza aparitia ridurilor.

Nu este necesar sa apelati la serviciile unei profesioniste pentru a realiza voi insiva o manichiura de invidiat acasa. Iata 10 greseli legate de manichiura si solutiile acestora:

1. Pastrati sticlutele cu oja in pozitie verticala, cu capacul in sus, pentru a evita scurgerea ojei pe langa capac si intarirea acesteia.

2. Evitati pastrarea ojei in lumina directa a soarelui sau in incaperi insorite, deoarece consistenta acesteia va avea de suferit. Pastrati sticlutele intr-un loc intunecat si racoros.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.