Gyno canesten

Lista articolelor despre gyno canesten pe AflaCum.ro

Articole despre gyno canesten

Citeste cele mai noi articole despre gyno canesten publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre gyno canesten, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului GYNO CANESTEN 6, comprimate vaginale+crema vaginala g 72 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii ale regiunii genitale (vaginite) provocate de fungi (mai ales Candida) si suprainfectii provocate de bacterii sensibile la Candida. De asemenea: in infectii cu Torulopsis glabrata, Rhodotorula, bacterii grampozitive si gramnegative (leucoree infectioasa, vaginite, suprainfectii).

Pentru tricomonas este necesara medicatie orala cu un antitricomonazic.

Citeste prospectul medicamentului GYNO CANESTEN 3 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii ale regiunii genitale (vaginite) provocate de fungi (mai ales Candida) si suprainfectii provocate de bacterii sensibile la Candida. De asemenea in infectii cu: Torulopsis glabrata, Rhodotorula, bacterii grampozitive si gramnegative (in leucoree infectioasa, vaginite, suprainfectii).

Pentru Trichomonas este necesara medicatie orala cu antitricomonazic.

Citeste prospectul medicamentului Gyno Canesten 1 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii ale regiunii genitale (vaginite) provocate de fungi (mai ales Candida) si suprainfectii provocate de bacterii sensibile la Candida. De asemenea: Torulopsis glabrata, Rhodotorula, bacterii grampozitive si gramnegative in leucoree infectioasa, vaginite, suprainfectii.

Trichomonas: pentru tratamentul trichomonazei, este necesara medicatie orala cu un antitrichomonazic.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.