Haldol, tulburari personalitate

Lista articolelor despre haldol si tulburari personalitate pe AflaCum.ro

Articole despre haldol si tulburari personalitate

Citeste cele mai noi articole despre haldol si tulburari personalitate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre haldol si tulburari personalitate, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  Haldol, picaturi si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Ca agent neuroleptic in: Deliruri si halucinatii din: schizofrenia acuta si cronica, paranoia, confuzia acuta, alcoolism (sindromul Korsakoff). Deliruri ipohondriace.

Tulburari de personalitate: paranoida, schizoida, schizotipa, antisociala, “de granita" si alte tipuri de personalitate. Ca agent antiagitatie psihomotorie in: dereglari de personalitate: personalitate paranoida, histrionica, compulsiva. Manie, dementa, retardare mentala, alcoolism. Tulburari de personalitate: compulsiva, paranoida, histrionica si alte tulburari de personalitate. Agitatie, agresivitate, impulsul de a hoinari la varstnici. Tulburari comportamentale si de caracter la copii. Miscari coreice. Singultus (sughit). Ticuri, balbaiala. Ca adjuvant in tratamentul durerii cronice severe: pe baza activitatii sale limbice, Haldol permite adesea reducerea dozei de analgezice (de obicei morfinomimetice). Ca antiemetic in: Greata, varsaturi de origine variata. Haldol este medicamentul de electie in cazul in care antiemeticele clasice sunt insuficient de active.

Citeste prospectul medicamentului  Haldol, tablete si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii:

Ca agent neuroleptic in: Deliruri si halucinatii din: schizofrenia acuta si cronica, paranoia, confuzia acuta, alcoolism (sindromul Korsakoff). Deliruri ipohondriace.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.