Hepathrombin

Lista articolelor despre Hepathrombin pe AflaCum.ro

Articole despre Hepathrombin

Citeste cele mai noi articole despre Hepathrombin publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre Hepathrombin, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Hepathrombin, unguent 50 000 UI si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Pentru prevenirea si tratarea afectiunilor venoase ca: tromboze, inflamatii ale venelor in tromboze (tromboflebite), crampe venoase (varice, simptome varicoase), sindrom posttrombotic, abcese subcrural (Ulcus cruris) si in crampele pulpei piciorului.

In cazul ranilor produse in accidente si in sport ca: hematoame, striviri, tasari, entorse, lovituri, contuzii, in plus, pentru ameliorarea cicatricelor postoperatorii, precum si in tratamentul edemelor varicoase si a varicelor postoperatorii. Pentru atrofierea cicatricelor si pentru tratamentul extern al proceselor inflamatorii ca: limfangite, inflamatii in zona sanilor (mastite), furuncule si abcese.

Citeste prospectul medicamentului Hepathrombin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Pentru prevenirea si tratarea afectiunilor venoase, ca: tromboze, inflamatii ale venelor in tromboze (tromboflebite), crampe venoase (varice), vene intarite sau blocate, picioare umflate, crampe ale pulpei piciorului (carcei).

In cazul ranilor produse in accidente si in sport, ca: hematoame, traumatisme, contuzii, intinderi de ligamente, tendoane, tasari, striviri, entorse. Pentru semne si cicatrizari imperfecte, precum si pentru sclerozari cicatriceale.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.