Iasomie

Lista articolelor despre iasomie pe AflaCum.ro

Articole despre iasomie

Citeste cele mai noi articole despre iasomie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre iasomie, pe AflaCum.ro!

Iasomia este un mic arbust originar din India, cu ramuri lungi si verzi, cu flori albe placut mirositoare, care se poate cultiva atat in gradina, cat si in interior. Poti creste cu usurinta iasomie din butasi luati de la o planta sanatoasa.

Cum sa cresti iasomie. Alegerea butasilor:

1. Alege o tulpina sanatoasa, semidura, din anul curent. Cauta o tulpina verde , cu frunze incoltite. De asemenea, butasul ar trebui sa fie inca flexibil. Poti lua mai multi butasi de la aceeasi planta, dar nu taia mai mult de o treime din ea!

Oamenii folosesc, in general, plantele de interior ca element decorativ. Putini stiu, insa, ca anumite plante au si rolul de a imbunatati starea de dispozitie, de a a atrage energiile pozitive. Iata cateva dintre plantele energetice:

1. Menta este folosita pentru proprietatile sale curative. In popor, mai este cunoscuta si ca planta impotriva invidiei si a vrajilor. Unii cred ca menta atrage prosperitatea. Oricum ar fi, nu strica deloc sa ai asa ceva prin preajma. Mirosul superb de menta te va face sa te simti mai linistit.

2. Cactusul nu e chiar din categoria florilor care sa exceleze la capitolul frumusete. Totusi, e o planta care atrage energiile pozitive. Unii spun ca absoarbe raul din jurul sau si undele electromagnetice daunatoare ale diverselor aparate de uz casnic.

Plantele ornamentale nu numai ca va infrumuseteaza locuinta, insa va pot ajuta sa dormiti mai bine, deoarece purifica oxigenul din incapere.

Iata 5 astfel de plante:

1. Iedera este ideala pentru purificarea aerului, fiind usor de intretinut, deoarece nu necesita ingrijiri speciale. Aceasta planta trebuie tinuta la o temperatura moderata, preferand solul semi-umed si lumina indirecta.

Ceaiul de iasomie este o bautura calda parfumata, cu beneficii uimitoare asupra sanatatii.

Ceaiul de iasomie induce o stare de relaxare si aroma sa linistitoare este un remediu excelent impotriva durerilor de cap. Aceasta licoare dulce este tratamentul de care au nevoie femeile pentru ca ceaiul de iasomie  diminueaza  durerile menstruale si starile de nervozitatea din aceasta perioada.

Alte beneficii ale ceaiului de iasomie de care nu stiai

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.