Ibuprofen

Lista articolelor despre ibuprofen pe AflaCum.ro

Articole despre ibuprofen

Citeste cele mai noi articole despre ibuprofen publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ibuprofen, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Nurofen gel si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

INDICATII: tratamentul durerilor musculare, de spate, dureri asociate cu afectiuni musculo-scheletice: artrite incipiente, luxatii, intinderi, fibrozite, traumatisme sportive usoare si nevralgii.

Contine 100 grame gel contine ibubrofen 5 grame. Tub de 30 gr gel.

Citeste prospectul medicamentului Nurofen rapid si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: NUROFEN este un medicament cu actiune rapida si eficienta impotriva durerilor de cap, migrenelor, durerilor dentare, durerilor menstruale, nevralgiilor, durerilor reumatice, durerilor de spate, durerilor musculare, primelor simptome de raceala si gripa, starilor febrile.

RAPID SI EFICIENT IN AMELIORAREA SIMPTOMELOR RACELII

Citeste prospectul medicamentului Nurofen, sirop copii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Calmeaza rapid durerea si reduce febra la sugari si copii mici cu varste cuprinse intre 3 luni si 12 ani. Amelioreaza febra post-vaccinare.

Mod de Prezentare

Citeste prospectul medicamentului Ibuprofen, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Reumatism articular cronic, osteoporoze, sindrom dureros umero-scapular, spondilita ankilopoietica, precum si alte afectiuni reumatismale.

Forma farmaceutica si doza: Drajeuri a 200 mg. Compozitia chimica: Acid 2-(p-izobutilfenil)-propinic.

Citeste prospectul medicamentului Ibuprofen, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Artropatii inflamatorii cronice (artrita reumatoida, spondilartrita anchilozanta, artrita psoriazica); stari inflamatorii severe in ORL, stomatologie, patologia respiratorie, in ginecologie, in oncologie, dureri dentare, dismenoree.

Antiinflamator nesteroidian.

IBALGIN 200 este un medicament care se foloseste in tratamentul afectiunilor reumatismale acute sau cronice: reumatism articular inflamator sau degenerativ, reumatism extraarticular.

De asemenea, se mai foloseste in tratamentul simptomatic al afectiunilor dureroase: cefalee, migrena (tratament si profilaxie), dureri dentare, dismenoree, dureri osteo-articulare si musculare (inclusiv tendinite, bursite, luxatii, entorse); dar si in tratamentul simptomatic al febrei.

Ibalgin 200 este un medicament care face parte din clasa antiinflamatoarelor si antireumaticelor nesteroidiene, derivati de acid propionic.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.