Idei

Lista articolelor despre idei pe AflaCum.ro

Articole despre idei

Citeste cele mai noi articole despre idei publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre idei, pe AflaCum.ro!

Multi oameni se nasc cu har de inventatori. Unii schimba cursul omenirii si devin celebri. Altii se multumesc sa pastreze inventiile in gospodaria proprie. Azi, iti aducem la cunostinta o serie de inventii la care cu greu te puteai gandi. Sau poate chiar te-ai gandit. Cine stie?! Cert este ca unele dintre utilizarile de mai jos chiar te vor uimi.

7 idei neconventionale:

1. Cadrul de mers. Ai pe acasa un cadru de mers scos din uz? Nu te grabi sa-l arunci sau sa-l dai la fiare vechi. Poti face din el un suport rezistent pentru un gratar. Iei dimensiunile si creezi/cumperi partea superioara a gratarului pe aceste marimi.

Cauti o idee pentru aranjamentul floral al nuntii tale sau despre ce flori sa folosesti la nunta ta? Te-ai gandit la floarea soarelui?

In ultimii ani, floarea soarelui, vedeta prin excelenta a nuntilor de vara, este folosita in numeroase combinatii pline de stil la evenimentele traditionale.

Perfecta pentru nuntile rustice, clasica floare a soarelui poate fi inclusa in buchetul miresei, la decorul tortului de nunta sau in decorul de la centrul mesei.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.