Ingrijire maini

Lista articolelor despre ingrijire maini pe AflaCum.ro

Articole despre ingrijire maini

Citeste cele mai noi articole despre ingrijire maini publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ingrijire maini, pe AflaCum.ro!

Pielea de pe mainile tale e mereu uscata? Unghiile sunt deteriorate? Atunci trebuie sa citesti acest articol. Iti oferim cateva sfaturi pentru o ingrijire potrivita a mainilor.

1. Impingerea cuticulelor. Achizitioneaza un instrument pentru cuticule si impinge-le , o data la cateva zile, fara sa le tai! In schimb, pielitele din jurul unghiilor, trebuie eliminata imediat. Astfel, vei evita sa te agati in tot felul de obiecte.

2. Evitarea contactului cu apa fierbinte( pe cat posibil). Apa prea calda usuca pielea si poate afecta sanatatea unghiilor.

Nu este necesar sa apelati la serviciile unei profesioniste pentru a realiza voi insiva o manichiura de invidiat acasa. Iata 10 greseli legate de manichiura si solutiile acestora:

1. Pastrati sticlutele cu oja in pozitie verticala, cu capacul in sus, pentru a evita scurgerea ojei pe langa capac si intarirea acesteia.

2. Evitati pastrarea ojei in lumina directa a soarelui sau in incaperi insorite, deoarece consistenta acesteia va avea de suferit. Pastrati sticlutele intr-un loc intunecat si racoros.

Oja cu sclipici este la moda, mai ales de sarbatori si nu trebuie sa apelati la ajutorul unei specialiste, pentru a avea o manichiura perfecta. Iata cum se aplica acest tip de oja: 

Materiale:

  • Oja transparenta pentru baza;
  • Latex lichid (optional, a se evita daca sunteti alergice);
  • 1 burete cosmetic;
  • Oja cu sclipici;
  • Oja transparenta pentru fixare.

Mod de aplicare:

  1. Aplicati oja transparenta pe unghii si lasati-o sa se usuce.
  2. Latexul lichid, aplicat in jurul unghiilor, va asigura ca nu vor ramane urme de sclipici in jurul acestora. Daca aveti mana sigura si credeti ca reusiti sa nu depasiti conturul unghiei, puteti omite folosirea acestuia.
  3. Aplicati un strat subtire de oja cu sclipici, pe o parte a buretelui cosmetic, asteptati ca acesta sa absoarba excesul de lichid si tamponati unghiile. Veti observa ca oja cu sclipici de va aplica ca orice alt tip de oja. Repetati operatiunea pana cand acoperiti toate unghiile.
  4. Aplicati un strat de oja transparenta pentru fixare, peste sclipici, pentru o tusa finala de stralucire.
  5. Dezlipiti latexul lichid si manichiura este gata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.