Inocor

Lista articolelor despre inocor pe AflaCum.ro

Articole despre inocor

Citeste cele mai noi articole despre inocor publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre inocor, pe AflaCum.ro!

Indicatii terapeutice: Amrinona este recomandata pentru tratamentul intravenos pe termen scurt al insuficientei cardiace.

Contraindicatii, avertizari: Sunteti hipersensibil la Amrinona sau la unul dintre excipienti.

Amrinona poate agrava anumite afectiuni, de aceea trebuie sa informati medicul dvs. despre orice suferinta, actuala sau anterioara. Utilizarea Amrinonei in timpul fazei acute a infarctului de miocard trebuie intreprinsa numai sub supraveghere atenta. Amrinona nu trebuie folosita in locul procedurilor chirurgicale in cazurile de maladie valvulara obstructiva severa aortica sau pulmonara sau de stenoza subaortica hipertrofica. Deoarece pot aparea hipotensiune, tahicardie sau tulburari de ritm cardiac (aritmii supraventriculare si ventriculare, flutter sau fibrilatie atriala), Amrinona trebuie administrata sub monitorizarea atenta a presiunii arteriale si a frecventei cardiace. In mod special trebuie sa informati medicul daca urmati simultan un tratament cu diuretice. In timpul tratamentului cu Amrinona se vor efectua analize sanguine pentru a supraveghea functia renala, numarul de trombocite si functia hepatica. Amrinona va fi folosita la copii numai daca beneficiul potential depaseste orice risc potential.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.