Insomnie tratament

Lista articolelor despre insomnie tratament pe AflaCum.ro

Articole despre insomnie tratament

Citeste cele mai noi articole despre insomnie tratament publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre insomnie tratament, pe AflaCum.ro!

Una dintre marile probleme ale omului din societatea moderna este insomnia. Stresul cotidian, problemele sociale si o alimentatie improprie sunt cele mai frecvente cauze ale somnului neodihnitor. Pe termen lung, insomnia poate duce la afectiuni mult mai grave. Pentru a evita aceste probleme, e necesar sa tratezi tulburarile de somn. Medicii recomanda tratamentul clasic(medicatia specifica).

Ca alternativa la medicamentele care pot provoca dependenta si alte tulburari ai cateva plante. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi planta in apropierea patului pe timp de noapte. Sa vedem despre ce flori care influenteaza pozitiv somnul este vorba:

Aloe Vera. De obicei, aceasta planta are rol estetic, fiind folosita, din plin, in industria frumusetii. In egala masura, aloe vera este foarte buna si impotriva insomniilor. Pe timp de noapte, aceasta planta elimina o cantitate sporita de oxigen, care, e demonstrat stiintific, ajuta la imbunatatirea calitatii somnului!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.