Insulina umana

Lista articolelor despre insulina umana pe AflaCum.ro

Articole despre insulina umana

Citeste cele mai noi articole despre insulina umana publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre insulina umana, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului INSULINA BIOSINTETICA UMANA LILLY si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Descrierea produsului: Humulin este sintetizat de catre o tulpina nepatogena de Escherichia coli obtinuta in laborator si modificata genetic prin adaugarea genelor umane responsabile de producerea insulinei. Profilul de actiune a oricarui tip de insulina poate varia semnificativ, in diferite momente, la acelasi individ. Durata de actiune a Humulinului, la fel ca a celorlalte preparate de insulina, depinde de: doza, locul injectiei, fluxul sanguin, temperatura si activitatea fizica.

Insulina umana regular: Humulin Regular contine cristale de zinc-insulina dizolvate intr-un lichid clar. Humulin Regular nu contine aditivi care sa-i modifice viteza si durata de actiune. Efectul se instaleaza rapid, iar durata de actiune este scurta (4-12 ore), in comparatie cu alte tipuri de insulina. Humulin Regular este o solutie sterila destinata injectarii subcutanate. Nu se utilizeaza pentru injectii intramusculare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.