Intoxicatie

Lista articolelor despre intoxicatie pe AflaCum.ro

Articole despre intoxicatie

Citeste cele mai noi articole despre intoxicatie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre intoxicatie, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului FITOMENADION , solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Intoxicatie acuta cu anticoagulante cumarinice; profilactic sau curativ in alte sangerari prin hipoprotrombinemie sau hipovitaminoza K; in boala hemoragica la nou-nascut, in cursul tratamentului cu salicilati, in icterul obstructiv, in bolile hepatice (eficacitatea este slaba) sau intestinale, in cazul folosirii indelungate de antibiotice administrate oral etc.

Prezentare farmaceutica: Fiole a 1 ml solutie apoasa coloidala injectabila continand fitomenadiona 10 mg (cutie cu 5 buc.).

Citeste prospectul medicamentului CLORHIDRAT DE PILOCARPINA , fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Intoxicatie acuta cu atropina, beladona si alte parasimpatolitice (scobutil, lizadon etc.).

Prezentare farmaceutica: Fiole a 1 ml solutie apoasa continand pilocarpina hcl. 1 mg (cutie cu 10 buc.).

Cyanokit 2,5 g pulbere pentru solutie perfuzabila este un antidot pentru tratamentul intoxicatiei cu cianura, cunoscute sau suspectate.

Cyanokit trebuie administrat in asociere cu masuri adecvate de decontaminare si de sustinere a functiilor vitale.

Cianura este o substanta chimica extrem de toxica. Intoxicatia cu cianura poate fi determinata de expunerea la fumul provenit din cosurile de fum de uz casnic sau industrial, in urma respirarii sau ingestiei de cianura sau contactului cu cianura la nivelul pielii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.