Invatat, notite

Lista articolelor despre invatat si notite pe AflaCum.ro

Articole despre invatat si notite

Citeste cele mai noi articole despre invatat si notite publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre invatat si notite, pe AflaCum.ro!

Iata cateva sfaturi utile, daca intampinati probleme de concentrare atunci cand invatati:

1. Creati un spatiu propice concentrarii:

Alegeti un loc potrivit in care sa invatati, cum ar fi o camera linistita si fara distrageri (TV, animale de companie, intreruperi), in care va puteti concentra. Este important de asemenea sa va asezati intr-o pozitie confortabila si sa aveti o lumina buna, pentru a evita durerile de spate, de gat si de ochi, care va pot distrage de la invatat.

Copiii au nevoie de motivatie cand vine vorba de anumite activitati, cum ar fi cititul, deoarece majoritatea nu sunt interesati de acest lucru si prefera sa se joace pe computer.

Mai mult, invatatul si cititul sunt percepute de cei mici ca nefiind distractive, asadar este nevoie de multa rabdare si de cateva trucuri, pentru a-i face pe copii sa citeasca.

Iata cum poti fi acestia motivati sa citeasca:

Examenele nu sunt usor de luat, iar pregatirea pentru ele este dificila.

Uneori incercam sa memoram cat mai mult, fara sa ne dezlipim de carti. Alte dati, insa, nu stim ce metode sa aplicam pentru a asimila atat de multe informatii.

Iata cateva sfaturi, despre cum puteti sa va pregatiti in mod eficient pentru un test:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.