Inventii ciudate

Lista articolelor despre inventii ciudate pe AflaCum.ro

Articole despre inventii ciudate

Citeste cele mai noi articole despre inventii ciudate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre inventii ciudate, pe AflaCum.ro!

Multi oameni se nasc cu har de inventatori. Unii schimba cursul omenirii si devin celebri. Altii se multumesc sa pastreze inventiile in gospodaria proprie. Azi, iti aducem la cunostinta o serie de inventii la care cu greu te puteai gandi. Sau poate chiar te-ai gandit. Cine stie?! Cert este ca unele dintre utilizarile de mai jos chiar te vor uimi.

7 idei neconventionale:

1. Cadrul de mers. Ai pe acasa un cadru de mers scos din uz? Nu te grabi sa-l arunci sau sa-l dai la fiare vechi. Poti face din el un suport rezistent pentru un gratar. Iei dimensiunile si creezi/cumperi partea superioara a gratarului pe aceste marimi.

Lumea moderna este plina de inventii inteligente si foarte utile. Unele sunt putin mai ciudate si pot dezvolta un sentiment de reticenta, insa unor oameni tot le sunt folositoare. Cel putin, inventatorului :)

Astazi, iti prezentam un top al celor mai ciudate inventii. Unele sunt atat de greu de crezut incat vei dori sa le vezi cu ochii tai. Iti garantam, insa, ca lista urmatoare e cat se poate de reala:

1. Suport de hartie igienica...portabil! Multi am ramas pe strada in pana de servetele sau de hartie igienica, tocmai cand nasul ne dadea batai de cap. Unii s-au suparat atat de tare incat au jurat sa nu mai uite hartia igienica niciodata acasa. Pentru a fi siguri, au construit un suport de hartie igienica portabil. Practic, sistemul se leaga precum o casca pe cap. Cand ai nevoie, rupi niste hartie de pe crestetul capului si s-a rezolvat problema! Nu iti sugeram, totusi, sa incerci. Oamenii te-ar putea considera usor sarit de pe fix :)

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.