Invitati

Lista articolelor despre invitati pe AflaCum.ro

Articole despre invitati

Citeste cele mai noi articole despre invitati publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre invitati, pe AflaCum.ro!

Invitatiile de nunta creeaza oaspetilor o prima impresie legata de stilul nuntii, asadar este important ca acestea sa reflecte personalitatea mirilor.

Stilul invitatiilor poate fi unul traditional, poate contine citate celebre sau pur si simplu cuvintele mirilor.

Iata un ghid pentru alegerea invitatiilor de nunta si alte sfaturi utile despre trimiterea invitatiilor: 

Nuntile si ceremoniile religioase sunt momente frumoase, pline de incarcatura emotionala.

Iata care este pozitia corecta a invitatiilor in timpul unei astfel de ceremonii:

Parintii mirilor trebuie sa se aseze intr-un anumit loc. Parintii miresei trebuie sa stea pe partea stanga, in strana bisericii, daca mireasa este dusa la altar si in cadrul ceremoniilor religioase catolice. Parintii mirelui vor sta, astfel, in partea dreapta a altarului. Pozitia parintilor se va inversa, daca cuplul intra impreuna in biserica, caz in care mireasa va sta in partea dreapta si mirele in partea stanga. 

Organizarea unei nunti poate fi un proces destul de stresant, mai ales daca exista multe persoane implicate, care isi dau cu parerea.

Atunci cand faceti lista de invitati este indicat sa evitati frictiunile cu parintii si socrii. Iata cateva sfaturi in acest sens:  

Ganditi-va la numarul de invitati si impartiti-l la doi, astfel incat ambele parti de familie sa aiba un numar egal de invitati. Apoi impartiti la doi numarul de invitati ai fiecarei parti, pentru ca atata parintii cat si mirii sa aiba un numar egal de invitati. Daca faceti aceste calcule din timp veti evita eliminarea anumitor invitati de pe lista finala.

Iata cum trebuie sa va pregatiti pentru nunta, daca aceasta este urmatorul pas firesc in relatia voastra:

Faceti-va un plan si tineti-va de el.

Alegeti-va data nuntii, locatia petrecerii si intocmiti lista cu invitati. Incercati sa ajungeti la un acord cu logodnica dumneavoastra, in ceea ce priveste aceste aspecte, deoarece pana la urma este nunta amandurora.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.